Skip to content

Drijfzand

De grond onder je voeten

AR DE NAR
Het best bewaarde geheim van Ar de Nar, is dat hij ooit nar aan het Hof van Eden is geweest. Maar goed, een slangenkuil van een dergelijk formaat, doet zelfs de grootste clown tot een depressief mens verworden. Daarbij is Ar een lover, not a fighter. Dus was hij niet alleen snel uitgekeken op het appeltje voor na de dorst, maar ook op de pruim en meloenen van Eva.

Ar de Nar heeft een herkenbare stijl en staat er om bekent dat wanneer hij zijn tanden ergens inzet, deze er ook niet snel meer uit zal halen. Macht der gewoonte, en een freudiaans overblijfsel uit dat eerder genoemde Hof van Eden. Typisch voorbeeld van Ar’s pitbull mentaliteit, is de ‘Buk je even’ serie. Een heuse real-life soap die geschreven en geregisseerd is door Ar de Nar. Geef Ar een paar Cubaanse sigaren, een goed glas bier en de man schrijft de meest fantastische feuilletons. De ‘Buk je even’ serie komt zelfs binnenkort in boekvorm uit en wordt gesponsord door het FIOD in meerdere penitentiaire inrichtingen verstrekt. Een nobel mens. Ar de Nar, onthoud die naam!

MARCELLO
Tsja…Marcello. Laten we zeggen dat iedereen zijn best gedaan heeft. Begrijp het niet verkeerd, het is een goede jongen, maar hij heeft de eigenaardige eigenschap om exact dat te onthouden wat hij wil onthouden. Vraag hem bijvoorbeeld naar wat hij nog van zijn leesplankje kent. Zijn antwoord is steevast hetzelfde: aap, noot, mies, wim, zus, jet, teun, vuur, gijs, lam, kees, bok, weide, does, hok, duif, schapen. Wij geven ronduit toe dat dit meer dan kinky is: De man is ronduit ziek! Het selectieve geheugen van Marcello kent zijn oorsprong al in de eerste klas lagere school. Terwijl al zijn klasgenootjes keurig het hele alfabet leerden, koos Marcello, recalcitrant als hij toen al was, er voor om slechts de 4 letters te onthouden die hij later tot in lengte van dagen zou gebruiken. De letters N, S, F, W behoren dan ook tot het gedachtegoed van Marcello, letterlijk!

OLIVIER
Volgens de behandelend artsen viel het wel mee. De maatschappij denkt daar net wat anders over. Olivier zelf kijkt op zijn manier dan weer geheel op ongenuanceerde naar de maatschappij. En dat maakt hem ook wel weer schattig. Na de academie voor secundair gemodelleerde econometrische autodidactaire totaalspecialismen, én de sociëteit voor moeilijke woordjes, koos Olivier voor een wild bestaan. Hij liet de boel de boel, en huurder een werkster in.

Mocht u hem ooit in levende goddelijke lijven ontmoeten, begin dan niet over Jomanda. U bent dan niet meer verder verzekert van een fysiek gezonde avond. Olivier, trigger happy als hij soms kan zijn, heeft als grootste droom ooit een petitie aan te bieden waarbij aan de dienstdoende Minister van Gezondheidszorg gevraagd zal worden om per direct Jomanda op te nemen in een gesloten kliniek voor gedragsgestoorden. Over ambities gesproken!

ZEKE
Zeke: stichter, aanstichter, founder, oprichter, de veroorzaker, grondlegger, brandalarm, kaasfondue en natuurlijk aartslui. De werkelijke naam van Zeke, is namelijk Zeker. (Scoopje hè!?) Maar omdat extra hupsje op zijn qwerty-toetsenbord van de E naar de R te maken…, het is hem te veel. Ooit stond Zeke(r) aan de wieg van een glansrijke carrière als piloot. Hij doorliep met het grootste gemak de opleiding in Nellis airforcebase, Nevada. Een wereld vol roem, vrouwen, status, seks en snelheid. Maar goed, een kans als het oprichten van een weblog…, it’s a once in a lifetime opportunity De man kent zijn prioriteiten. Dat siert hem. Als relikwie van een verleden in hogere sferen, draagt hij online nog trots zijn avatar. Gelijk heeft hij.

  • Facebook
  • Twitter
  • Hyves
  • LinkedIn
  • del.icio.us
  • Reddit
  • PDF
  • RSS
  • Google Bookmarks