Skip to content

Drijfzand

De grond onder je voeten

(Door: Blink & Gr.R. Foto’s: Storm & Bart)

Alle snelheidslimieten worden overtreden, maar we zijn op tijd in Groningen. Dat komt goed uit, want nadat we onze polsbandjes opgehaald hebben stiefelen we meteen door naar Het Paleis. Daar speelt namelijk Agnes Obel als opener en aangezien ze gisteren een optreden heeft moeten missen, vanwege ziek, verwachten we een dikke rij. Die rij staat er inderdaad, maar File Under is op tijd binnen. Agnes is inmiddels wat opgeknapt, maar hoest en proest zich door haar optreden heen. Ze speelt dan ook een ‘sickness setlist’. Ze giechelt overigens inmiddels weer met haar celliste en haar cover van John Cale’s “I Keep a Close Watch” is perfect. De aftrap van de avond is rustig, maar zeer geslaagd.

Agnes Obel

Lees verder..

  • Facebook
  • Twitter
  • Hyves
  • LinkedIn
  • del.icio.us
  • Reddit
  • PDF
  • RSS
  • Google Bookmarks