Skip to content

Drijfzand

De grond onder je voeten

(Door: Storm. Foto’s: Klaas)

Het is best een goed plan eigenlijk, een extra dag erbij aanplakken voor Eurosonic. Een dag waarop bandjes optreden die op de donderdag, vrijdag (en misschien zelfs wel zaterdag) nogmaals zullen spelen. Knelpunten zijn er immers altijd in het stampvolle Eurosonic-schema, die je als toeschouwer nu beter kunt omzeilen. Want iedereen wil die driehonderd bands zien, maar de eerste die daar in slaagt moet nog geboren worden.

Omdat het best een pokkeneind lopen is naar de plek waar de polsbandjes uitgedeeld worden vanaf waar onze auto staat, begint onze avond met een klein uur vertraging. Dat is best jammer, want ik was best benieuwd wat Guido Belcanto, vrij zeker de nestor van Eurosonic, er vanaf zou brengen.

Nikoo

Lees verder…

  • Facebook
  • Twitter
  • Hyves
  • LinkedIn
  • del.icio.us
  • Reddit
  • PDF
  • RSS
  • Google Bookmarks

Tags: