Skip to content

Drijfzand

De grond onder je voeten

Ik was net een Pavlov-hondje. Elke keer als ik zo rond drie uur in de middag mijn sinaasappeltje aan het schillen was begon ik automatisch “Broad Daylight” te fluiten. Best bizar, want dit luchtige liedje van Gabriel Rios is ondertussen toch al dik zes jaar oud. Gabriel Rios is ondertussen toe aan zijn vierde cd The Dangerous Return. Omdat hij Nederlanders zo lief vindt presenteert hij de songs eerst aan ons. Dit doet hij 26 september voor een select groepje genodigden in het bijzonder fraaie People´s Place in Amsterdam. En guess what: wij geven in samenwerking met platenmaatschappij PIAS enkele setjes van twee kaarten weg voor dit poepie exclusieve feestje. Wil jij er naartoe? Dat kan eenvoudig. Vul dit flodderige formuliertje zo snel mogelijk in en heb even geduld.

Gabriel Rios

Meer op File Under over Gabriel Rios (10)
  • Facebook
  • Twitter
  • Hyves
  • LinkedIn
  • del.icio.us
  • Reddit
  • PDF
  • RSS
  • Google Bookmarks