Skip to content

Drijfzand

De grond onder je voeten

De echte voetballiefhebber kijkt natuurlijk gedurende de rust van de EK wedstrijden steevast naar het niet te missen EK lingerie op Veronica. Hoogstandjes op voetbalgebied en heel wat opwindender dan al die behaarde mannenbenen.

Het kan echter ook zijn dat de afstandbediening thuis beheerd wordt door iemand anders en dat al dit moois aan je neus voorbij gaat. Wees gerust, we hebben een stapel wedstrijden weten op te snorren en je kunt ze hier downloaden om later nog eens rustig terug te zien…

Belgie-Zwitserland

Oostenrijk-Kroatie

http://rapidshare.com/files/12155804…ital_Movie.mp4

Oostenrijk-Duitsland

Zwitserland-Portugal

  • Facebook
  • Twitter
  • Hyves
  • LinkedIn
  • del.icio.us
  • Reddit
  • PDF
  • RSS
  • Google Bookmarks