Skip to content

Drijfzand

De grond onder je voeten

Sextop 2000.jpg

Gisteren toonde ik met feiten aan dat Zeikerdje Drijfzand belachelijk probeerde te maken met zeer oude non-informatie. Ook liet ik zien dat wij van Drijfzand dat op eenvoudige wijze veel beter kunnen. Natuurlijk kan je dan op een reactie wachten. Dit keer kregen wij de Zeikerdje Retro Award zoals jullie duidelijk kunnen zien. (y)

Alleen moet je dan niet daaronder een artikel plaatsen over een Sex Stop 2000 dat je direct gejat hebt van Drijfzand. Check de Drijfzand link en de Zeikerdje link. Kijk vooral naar de informatie onder in beeld zoals de clip en de auteur of download het filmpje. Kijk daarna ook even naar het aantal hits (om 20:26 4963 voor Drijfzand en 110 voor Zeikerdje). Je kan je dus terecht afvragen wie de grootste sukkels in web-log land zijn. Knipper je nog met je oogjes Jeroen? :d

  • Facebook
  • Twitter
  • Hyves
  • LinkedIn
  • del.icio.us
  • Reddit
  • PDF
  • RSS
  • Google Bookmarks